Trebinje: Seminar "Akademija izvrsnosti"

U ponedjeljak 25.ožujka predsjednik Mladeži HDZ BiH Rama Ivan Tadić boravio je u Trebinju i sudjelovao na devetom seminaru "Akademije izvrsnosti" think tank organizacije Most Istok Zapad u Bosni i Hercegovini.

Cilj "Akademije izvrsnosti" je povezati mlade iz deset lokalnih zajednica u Bosni i Hercegovini sa stručnjacima Organizacije koji će zajedno raditi na promociji aktivizma i angažmana mladih na lokalnoj razini.

Teme su bile "Otvaranje pregovora o članstvu BiH u Europskoj Uniji",  " Aktivizam na lokalnom nivou – izazovi i prilike" te tema "Pozicija žena u politici" u kojoj je Tadić izlagao o zastupljenosti žena na listama kao i o tome da je HDZ BiH stranka gdje su žene najviše zastupljene.

Predavači devetog seminara "Akademije izvrsnosti" bili su bivši veleposlanik Bosne i Hercegovine Igor Davidović i dekan Filozofskog fakulteta Sveučilišta u Mostaru prof. dr. sc. Dražen Barbarić.

 

Kneza Domagoja bb,
88 000 Mostar,
Bosna i Hercegovina
Telefon: +387 36 382 316;
Fax: +387 36 382 316;
E-mail: [email protected]
Copyright Mladež HDZ 2021.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram