Susret s ministrom u Vladi Republike Srbije Tomislavom Žigmanovom

Danas je u Beogradu upriličen naš susret s ministrom za ljudska i manjinska prava i društveni dijalog u Vladi Republike Srbije i predsjednikom Demokratskog saveza Hrvata u Vojvodini.

Sastanku je nazočio i predsjednik Mladeži DSHV-a Marin Piuković.

Ministar Žigmanov je izrazio dobrodošlicu našim članovima te ih upoznao s trenutkom političkom situacijom, projektima i položajem Hrvata u Srbiji.

Predsjednik Lončar se zahvalio domaćinima na pozivu i gostoprimstvu. Istaknuo je sljedeće: “Prije izbora sam bio kod vas i složili smo se kako je uspjeh veći što je zajedništvo jače. Danas tom uspjehu svjedočimo jer ste upravo vi predvodili naš narod u Srbiji i po prvi put osigurali mjesto u izvršnoj vlasti na najvišoj razini. U ime mladih koje predstavljam, a vjerujem i cijelog našeg naroda u BiH, izražavam Vam najiskrenije čestitke. Ponos i radost koju osjećamo uistinu je neizmjerna, a obveza svih nas je našu uspješnu suradnju nastaviti.”

Također, posjetili smo Spomen-dom bana Josipa Jelačića u Petrovaradinu, gdje nam je o prvim banovim dana, kao i o baštini koju čuva istoimena zaklada i sam Petrovaradin govorio upravitelj Darko Polić.

 

Kneza Domagoja bb,
88 000 Mostar,
Bosna i Hercegovina
Telefon: +387 36 382 316;
Fax: +387 36 382 316;
E-mail: [email protected]
Copyright Mladež HDZ 2021.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram