Sjednica Predsjedništva i Središnjeg odbora u Vitezu: Predsjedništvo dalo jednoglasnu potporu Mati Lončaru za novi predsjednički mandat

Danas su u Vitezu održane sjednica Predsjedništva i Središnjeg odbora Mladeži Hrvatske demokratske zajednice BiH.

Prije početka članovi Mladeži su položili cvijeće i zapalili svijeće ispred spomen obilježja "Osmica".
10. lipnja 1993. godine na licu mjesta poginulo je petero djece, troje je preminulo u bolnici, dok je šestero djece ranjeno. Za ovaj zločin, do danas nitko nije odgovarao.

Prisutne su kao domaćini pozdravili Anamarija Omazić, predsjednica OO Mladeži Vitez, Dario Plavčić, predsjednik ŽO Mladeži Županije Središnja Bosna i Boris Marjanović, predsjednik OO HDZ BiH i načelnik općine Vitez.

Na sjednici Predsjedništva članovi su utvrdili prijedloge Odluka vezanih za sazivanje XIII. Izborne konvencije Mladeži koje su nakon toga jednoglasno usvojene i na sjednici Središnjeg odbora.

XIII. Izborna konvencija Mladeži HDZ-a BiH biti će održana 10. lipnja 2023. (subota) u Hrvatskom domu Herceg Stjepan Kosača u Mostaru s početkom u 11:00 sati.

Predsjedništvo Mladeži jednoglasno je usvojilo Odluku o prijedlogu kandidata za predsjednika Mladeži HDZ-a BiH u osobi aktualnog predsjednika Mate Lončara.

Razgovaralo se o potrebama usklađivanja Pravilnika Mladeži s izmijenjenim odredbama Statuta HDZ-a BiH, programu Konvencije i drugim aktivnostima oko pripreme iste.

 

Kneza Domagoja bb,
88 000 Mostar,
Bosna i Hercegovina
Telefon: +387 36 382 316;
Fax: +387 36 382 316;
E-mail: [email protected]
Copyright Mladež HDZ 2021.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram