SJEDNICA OO MLADEŽI HDZ BiH Neum

Večeras je u hotelu Grand u Neumu održana sjednica Općinskog odbora Mladeži Hrvatske demokratske zajednice BiH Neum na kojoj se članovima spomenutog odbora pridružio i predsjednik Mladeži HDZ-a BiH.

Na VII. redovitoj sjednici razgovaralo se o trenutnoj situaciji u Neumu, aktivnostima odbora, kao i planovima za budućnost. Uz veliki broj do sada realiziranih aktivnosti predsjednica OO Mladeži naglasila je kako će Mladež u Neumu do kraja godine organizirati humanitarni događaj u Neumu, sudjelovati na događaju Mladeži u Livnu, kao i aktivnostima vezanim za advent u Neumu.

Predsjednik Mladeži se zahvalio na pozivu kolegici Matuško i dosadašnjoj kvalitetnoj suradnji. Uputio je čestitke i riječi zahvale svim članovima za sve ono što rade u svojoj lokalnoj zajednici. Upoznao je prisutne o aktivnostima Predsjedništva Mladeži i cjelokupnoj situaciji u organizaciji, te naglasio važnost pripreme za predstojeće izbore u BiH.

Kneza Domagoja bb,
88 000 Mostar,
Bosna i Hercegovina
Telefon: +387 36 382 316;
Fax: +387 36 382 316;
E-mail: [email protected]
Copyright Mladež HDZ 2021.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram