Sjednica GO Mladeži Čapljina

U Čapljini je večeras održana sjednica Gradskog odbora Mladeži Hrvatske demokratske zajednice Čapljina na kojoj je prisustvovao i predsjednik Mladeži HDZ BiH.

Na početku sjednice predsjednik GO Mladeži HDZ BiH Čapljina Stanko Marić govorio je o dosadašnjim aktivnostima i realiziranim projektima, trenutnim inicijativama odbora kao i cjelokupnoj političkoj situaciji u Čapljini.

U radnom dijelu sjednice razgovaralo se o planiranim aktivnostima koje GO Mladeži Čapljina planira do kraja godine,.projektu otvorenih vrata Mladeži te humanitarnim aktivnostima do kraja godine.

Predsjednik Lončar je čestitao svim članovima Mladeži u Čapljini na postignutim rezultatima i svim dosadašnjim aktivnostima. Upoznao je članove s dosadašnjim aktivnostima Predsjedništva u protekla četiri mjeseca, kao i planu aktivnosti kroz 2022. godinu koji ima nove sadržaje s ciljem okupljanja mladih Hrvata kako u BiH, tako i diljem svijeta. Predsjednik Lončar zahvalio se predsjedniku Mariću na pozivu i dosadašnjoj suradnji i zajedničkom djelovanju kroz sve razine organizacije Mladeži.

Na kraju je iskazana zajednička podrška svim aktivnostima i projektima koji se realiziraju u Čapljini. Cvijet Hercegovine je primjer djelovanja u kojem mladi čovjek ima središnju ulogu zahvaljujući djelovanju gradskih vlasti na čelu s gradonačelnikom dr. Smiljanom Vidićem.

Kneza Domagoja bb,
88 000 Mostar,
Bosna i Hercegovina
Telefon: +387 36 382 316;
Fax: +387 36 382 316;
E-mail: [email protected]
Copyright Mladež HDZ 2021.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram