S kolegama iz Slovenske demokratske mladine

Prisustvo na 16. Općem saboru Mladeži Hrvatske demokratske zajednice iskoristili smo i za razgovor s kolegama iz naše sestrinske organziacije Slovenske demokratske mladine.

Predsjednik Slovenske demokratske mladine Dominik Štrakl i glavni tajnik Nejc Brence podijelili su s nama vlastita iskustva, te nas upoznali o aktivnostima koje provode u svojoj organizaciji i pripremama za izbore koji se održavaju iduće godine u Sloveniji.

Kolege iz Slovenije upoznali smo s aktivnostima naše organizacije kao i planovima za budućnost. Također, upoznali smo ih i o trenutnoj situaciji u Bosni i Hercegovini s naglaskom na pregovore oko izmjena Izbornog zakona koji bi omogućio da sva tri konstitutivna naroda biraju svoje legitimne predstavnike u one institucije kako je to predvidio Ustav BiH.

Za početak iduće godine dogovoren je zajednički susret naših organizacija, a kolege smo pozvali na 30. obljetnicu osnutka Mladeži Hrvatske demokratske zajednice BiH.

Kneza Domagoja bb,
88 000 Mostar,
Bosna i Hercegovina
Telefon: +387 36 382 316;
Fax: +387 36 382 316;
E-mail: [email protected]
Copyright Mladež HDZ 2021.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram