Predstavljena prva Monografija Mladeži HDZ-a BiH "Mladež nekad i sad- Putovanje kroz vrijeme 1992.-2022."

U subotu 16.prosinca u Domu HDZ-a u Mostaru upriličena je svečanost predstavljanja prve Monografije Mladeži HDZ-a BiH.

Prva Monografija izrađena je povodom 30. obljetnice osnutka naše organizacije te sadržava podatke o osnivanju, ustrojstvu i organizaciji te 30-ogodišnjem plodonosnom djelovanju Mladeži diljem BiH.

 Predstavljači su bili:

- Predsjednik HDZ-a BiH dr. Dragan Čović

- Predsjednik Mladeži HDZ-a BiH Mate Lončar

- Izvršni ravnatelj Političke akademije HDZ-a BiH Damir Džeba

- Nekadašnji predsjednik Mladeži HDZ-a BiH Franjo Jurić

- Glavna urednica monografije Tea Ružić

Posebnost ove Monografije leži u činjenici da nije djelo jednoga autora, nego je plod radinosti brojnih različitih rukopisa mladih ljudi diljem BiH, ali i naših iskusnijih stranačkih kolegica i kolega iz BiH i Europske unije.

Predsjednik Čović u svom izlaganju istaknuo je važnost djelovanja Mladeži u stranačkim strukturama i kreiranju politike, te potaknuo mlade kolegice i kolege na dodatni angažman kroz sljedeću godinu u kojem će im rukovodstvo stranke pružiti neizmjernu podršku. Protekli Opći izbori pokazali su koliko mlade snage unose energiju i smjer u kojem naša velika obitelj HDZ-a BiH treba ići kako bi odoljeli svim izazovima današnjice i pokazali našu širinu i snagu u svim segmentima, zbog čega i jesmo stožerna stranka hrvatskog naroda u BiH.

 Iskreno hvala svima koji su sudjelovali u nastajanju prve Monografije, i omogućili nam da danas svjedočimo povijesnom trenutku za našu Mladež.

Kneza Domagoja bb,
88 000 Mostar,
Bosna i Hercegovina
Telefon: +387 36 382 316;
Fax: +387 36 382 316;
E-mail: [email protected]
Copyright Mladež HDZ 2021.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram