Predsjednik Lončar za Večernji list o navodima Naše stranke: Da imaju poštovanja i osnovno znanje, danas bi neradni dan bio u Sarajevu

Frustriranost Naše stranke čije vodstvo vjerojatno i ne zna od koliko općina i gradova je sastavljena Županija Zapadnohercegovačka je dovoljan pokazatelj čije navode treba komentirati.

 

Uz elementarno neznanje vjerojatno nikada nisu ni bili u Posušju ili Ljubuškom. Kad iziđu dalje od Sarajeva valjda će i oni dočekati svojih 5 minuta. Bar takvo što bi im dalo onaj minimum prava da iznose ovakve sulude komentare i upućuju pozive stanovnicima Županije Zapadnohercegovačke.

 

Nebuloze o etničkim čišćenjima da i ne spominjem, za razliku od Sarajeva koje je, nažalost, bez sumnje etnički očišćena sredina, ali o tome nikada nećemo čuti ni riječi od velikih “građana”.

 

U zapadnoj Hercegovini kroz povijest dominantno žive Hrvati, a svi ostali narodi su uvijek bili dobrodošli da žive zajedno s nama. Znamo jako dobro što je naš narod činio da spasi Bosnu i Hercegovinu, te obrani svoj dom.

 

Uz očigledno neznanje povijesti države u koju se toliko zaklinju, ali i povijesti Županije Sarajevo, upravo bi današnji dan trebao biti neradni i u ovoj sredini.

Hrvatske snage HV-a i HVO-a spasile su Sarajevo od deblokade i stradanja još većeg broja ljudi.

 

Ponavljam, da imaju osnovnog znanja o nečemu što nije bilo tako davno ili makar poštovanja prema činjenici tko je sudjelovao u spašavanju Sarajeva danas bi neradni dan bio upravo u glavnom gradu ove države.

 

Izvor: vecernji.ba

Kneza Domagoja bb,
88 000 Mostar,
Bosna i Hercegovina
Telefon: +387 36 382 316;
Fax: +387 36 382 316;
E-mail: [email protected]
Copyright Mladež HDZ 2021.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram