Predsjednik Lončar u posjeti ŽO Zeničko - Dobojske Županije

Nakon radne posjete načelniku općine Usora gosp. Anđeliću, predsjednik Lončar posjetio je Mladež Zeničko - dobojske Županije i nazočio 10. sjednici naše Županijske organizacije.

Predsjednik Lončar upoznao je predsjednika i članove ŽO Ze-Do o aktivnostima u proteklom razdoblju te svemu što se planira u sljedećem tromjesečju na domaćem, ali i međunarodnom planu.

Predsjednik ŽO Ze-Do Mladeži istaknuo je odličnu suradnju s Predsjedništvom i na kontinuiranom zajedničkom djelovanju koje treba nastaviti u istom smjeru i istom dinamikom.

Zaključeno je da, unatoč složenoj političkoj situaciji, Mladež nastavlja snažno djelovati u svim stranačkim aktivnostima,  djelovanju i zastupanju ključnih nacionalnih interesa Hrvata kao konstitutivnog naroda na čelu s predsjednikom dr. Čovićem. Stavovi HDZ- BiH, kao i HNS-a su jasni i koncizni - uvjeti za održavanje te implementaciju izbornih rezultata u kontekstu Općih izbora ne postoje.

Nakon sjednice u sali Općinskoga vijeća u Žepču održano je predavanje u organizaciji ŽO MHDZBiH ZDŽ pod nazivom: "Suvremeni izazovi migracijskih tokova u BiH s posebnim naglaskom na Općinu Žepče".
Predavač je bio magistar povijesti i međureligijskih studija i izgradnje mira, te doktorand zagrebačkog sveučilišta kolega Dražen Janko koji je i član ŽO MHDZ BiH ZDŽ.

Kneza Domagoja bb,
88 000 Mostar,
Bosna i Hercegovina
Telefon: +387 36 382 316;
Fax: +387 36 382 316;
E-mail: [email protected]
Copyright Mladež HDZ 2021.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram