Predsjednik Lončar na sjednici OO Mladeži HDZ-a BiH Čitluk

U utorak 18.lipnja u Čitluku je održana sjednica OO Mladeži HDZ-a BiH Čitluk na kojoj se okupljenima pridružio predsjednik Mladeži HDZ-a BiH Mate Lončar i glavni tajnik Dominik Marić.

️Na početku sjednice nazočnima se obratio kao i uputio riječi dobrodošlice predsjednik OO Mladeži HDZ-a BiH u Čitluku Josip Primorac koji je informirao predsjednika o svim realiziranim kao i o planiranim aktivnostima Mladeži u Čitluku.

Predsjednik Lončar se zahvalio na riječima dobrodošlice i uputio pohvalu za sav rad i trud mladih u Čitluku kao i na angažmanu za izbore za Sabor Republike Hrvatske i EU izbore.

Tijekom sjednice predsjednik Lončar informirao je o svim aktivnostima koje provodi predsjedništvo ali i cijela Mladež u BiH.

️Nakon razgovora o aktivnostima Mladeži, naglasak na sjednici je stavljen na predstojeće lokalne izbore koji će se održati u mjesecu listopadu, gdje je predsjednik Lončar naglasio kako bi Mladež na listama za općinska/gradska vijeća trebala imati što više članova i članica pa tako i u samom Čitluku.

Kneza Domagoja bb,
88 000 Mostar,
Bosna i Hercegovina
Telefon: +387 36 382 316;
Fax: +387 36 382 316;
E-mail: [email protected]
Copyright Mladež HDZ 2021.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram