Mladež HDZ BiH uz Klub mladih Udruge bosanskohercegovačkih Hrvata "Prsten"

Danas je u Banja Luci, utemeljen Klub mladih Udruge bosanskohercegovačkih Hrvata Prsten. Na istoj je od strane mladih izaslanika diljem Bosne i Hercegovine, izabrano rukovodstvo Kluba mladih koje čini 11 članova Izvršnog odbora. Za predsjednicu Udruge jednoglasno je izabrana Marija Bagarić iz Tomislavgrada, dok će funkciju dopredsjednika u naredne dvije godine obnašati Matea Cakalin iz Travnika te Šimo Grgić iz Odžaka.

Članove Izvršnog odbora Udruge Prsten pored predsjednice i dva dopredsjednika čine:

1.        Vanja Milićević

2.        Kristijan Živkušić

3.        Andrijana Marold

4.        Boris Marić

5.         Bruno Štrbac

6.         Katarina Marošević

7.         Tea Ružić

8.         Tamara Saradžić

Predsjednik Mladeži HDZ-a BiH Mate Lončar ovom prigodom je u svom obraćanju mladima kazao: "Mi, mladi Hrvati, nebitno u kojem dijelu Bosne i Hercegovine živjeli moramo biti ujedinjeni i cjeloviti, povezani zajedničkom sudbinom, baš kao što je i značenje same riječi prsten. Snažno pozdravljam fomiranje Kluba mladih i na razini Udruge Prsten te sam siguran da imamo motiva i povoda zajednički djelovati, što ćemo siguran sam i činiti. Stoga ću osobno, a u suradnji s Predsjedništvom Mladeži inicirati prvi sastanak dvije organizacije mladih kako bi započeli zajedničku suradnju".

Utemeljiteljskoj skupštini Kluba mladih Udruge BH Hrvata Prsten, prisustvovali su i predsjednik Udruge Marijan Klajić, dopredsjednik Davor Pranjić te predsjednik i zamjenik predsjednika Foruma mladih Udruge Hrvata BiH iz Republike Hrvatske Robert Čolić i Ante Novaković.

Kneza Domagoja bb,
88 000 Mostar,
Bosna i Hercegovina
Telefon: +387 36 382 316;
Fax: +387 36 382 316;
E-mail: [email protected]
Copyright Mladež HDZ 2021.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram