KISELJAK: Svečana sjednica Mladeži u povodu 30. rođendana

U povodu 3️⃣0️⃣. obljetnice osnivanja Mladeži HDZ-a BiH u Kiseljaku je upriličena svečana sjednica na kojoj smo se okupili iz svih krajeva BiH.
Velikoj obljetnici osnivanja i djelovanja Mladeži kao jednog od temeljnih stupova HDZ- BiH, okupila se Mladež iz svih krajeva, od Posavine, Hercegovine i Središnje Bosne.
Uz predsjednika dr. Dragana Čovića i visoko stranačko izaslanstvo, svečanosti su nazočili i naši dužnosnici sa svih razina vlasti u Bosni i Hercegovini.
U Kiseljak su pristigli i članovi naših sestrinskih organizacija iz Republike Hrvatske Mladež HDZ, Vojvodine DSHV - Demokratski savez Hrvata u Vojvodini, S. Makedonije VMRO - DPMNE, Austrije Junge ÖVP, kao i naši partneri iz međunarodnih organizacija.
U čast 30. obljetnice na svečanoj sjednici prikazan je i film koji je napravio retrospektivan osvrt sve do ožujka 1992. godine u Konjicu kada je osnovana naša Mladež. Kratki film će uskoro biti u mogućnosti pogledati na našim online mrežama i kanalima.
U sklopu svečanosti priredili smo i promociju 2. broja časopisa "Nova generacija" o čemu ćemo nešto više u skorašnjim objavama.
Još jednom, čestitamo rođendan svim članicama i članovima na ponosna tri desetljeća djelovanja.
Kneza Domagoja bb,
88 000 Mostar,
Bosna i Hercegovina
Telefon: +387 36 382 316;
Fax: +387 36 382 316;
E-mail: [email protected]
Copyright Mladež HDZ 2021.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram