Hrvatska demokratska zajednica Bosne i Hercegovine napravila povijesni iskorak u BiH: Mladež dobila nikad veću ulogu za predstojeće Opće izbore na svim razinama

Predajom kandidacijskih listi službeno je okončan postupak utvrđivanja kandidata za sve razine vlasti na predstojećim Općim izborima u listopadu. Uz našu kandidatkinju za hrvatskog člana Predsjedništva BiH Borjanu Krišto, kao jednu od rijetkih žena koju je neka stranka kandidirala za takvu političku razinu, Hrvatska demokratska zajednica BiH na svim razinama vlasti istaknula je mlade ljude što je predsjednik dr. Dragan Čović kontinuirano najavljivao.

U tri desetljeća postojanja naši članovi istaknuti su na vrh kandidacijskih listi, a neki od njih su i nositelji istih.

Ovakvo što uistinu potvrđuje kako je Mladež prepoznata kao jedan od temelja obitelji HDZ-a BiH te kako smo stranka koja je istinski predvodnik europskih političkih standarda koja u "prvi red" postavlja buduće nositelje političkih procesa u Bosni i Hercegovini kao dijelu Europe i zapadne civilizacije.

Svim našim kandidatima želimo puno uspjeha, danonoćnog predanog rada, djelovanja i posvećenosti u postizanju vrhunskog uspjeha najjače i stožerne stranke hrvatskog naroda u BiH.

Želimo se zahvaliti i svim stranačkim organizacijskim cjelinama od temeljnih ogranaka do Predsjedništva HDZ-a BiH na čelu s dr. Draganom Čovićem koji su prepoznali i valorizirali naše vrijednosti kao stranačke sastavnice i nove generacije Mladeži naše Hrvatske demokratske zajednice.

Kneza Domagoja bb,
88 000 Mostar,
Bosna i Hercegovina
Telefon: +387 36 382 316;
Fax: +387 36 382 316;
E-mail: [email protected]
Copyright Mladež HDZ 2021.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram