"Generacija Odlučnosti": III. Programska konvencija Mladeži Hrvatske demokratske zajednice Bosne i Hercegovine

Borjana Krišto: Kandidatkinja za hrvatskog člana Predsjedništva Bosne i Hercegovine: "Vi ste oslonac HDZ-a BiH i hrvatskog naroda i ponosno to mogu istaknuti s ovog mjesta"


Danas je u Domu kulture u Žepču održana III. Programska konvencija Mladeži HDZ-a BiH pod sloganom "GENERACIJA ODLUČNOSTI".

Uz predsjednika dr. Dragana Čovića Konvenciji Mladeži nazočila je i Borjana Krišto, kandidatkinja HNS-a BiH za hrvatskog člana Predsjedništva BiH te izaslanstvo stranačkih dužnosnika, nositelja listi i kandidata svih razina u BiH.

Kandidatkinja Hrvatskog narodnog sabora BiH za hrvatskog člana Predsjedništva BiH Borjana Krišto obraćajući se Mladeži HDZ-a BiH istaknula je važnost današnjeg događaja jer je upravo Program temelj rada i djelovanja HDZ-a BiH.

"Budite ozbiljni i odgovorni i uz ono što jeste, vaše znanje, vaša kadrovska osposobljenost,  vjerujem da će te vi u budućnosti biti oslonac HDZ-a BiH tako i hrvatskog naroda, s velikom ponosom na vas, vjerujem u našu snagu, vjerujem u naše zajedništvo, vjerujem u našu budućnost“, poručila je Borjana Krišto, kandidatkinja Hrvatskog narodnog sabora BiH za hrvatskog člana Predsjedništva BiH Mladeži HDZ-a BiH danas u Žepču.

Predsjednik Mladeži HDZ-a BiH Mate Lončar u svome obraćanju kazao je kako je Mladež HDZ-a BiH uvijek imala potpuno povjerenje središnjih tijela HDZ-a BiH i predsjednika dr. Dragana Čovića, a to se potvrdilo i sada prilikom formiranja svih listi za Opće izbore u BiH. „Isticanje vrijednih, novih i energičnih mladih ljudi na ključna mjesta najavljivao mjesecima prije okončanja postupka utvrdivanja kandidacijskih listi. Predsjedniče u ime svih nas želim Vam reći hvala, ali i isto tako želim Vam reći kako ćemo Vaše povjerenje znati opravdati“.

Pozdravnim govorima naozočnima su se obratili i  Michele Roncoroni međunarodni tajnik Junge Mitte Švicarske,  Marin Piuković predsjednik Mladeži Demokratskog saveza u Vojvodini, Michael Dust predsjednik International Young Democrat Union te Davor Pranjić kandidat HNS-a za potpredsjednika Republike Srpske iz hrvatskog naroda.

Kneza Domagoja bb,
88 000 Mostar,
Bosna i Hercegovina
Telefon: +387 36 382 316;
Fax: +387 36 382 316;
E-mail: [email protected]
Copyright Mladež HDZ 2021.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram