13. redovita sjednica u Ljubuškom: Predsjedništvo raspisalo izbore unutar Mladeži HDZ-a BiH

U subotu, 28. siječnja 2023. godine u Ljubuškom u Kulturnom centru održana je 13. redovita sjednica Predsjedništva Mladeži HDZ-a BiH.

Prije početka radnog djela sjednice članovi Predsjedništva položili su vijenac i zapalili svijeće na spomen obilježju ljubuškim braniteljima.

Na samom početku sjednice nazočne je pozdravio i poželio dobrodošlicu predsjednik GO Mladeži HDZ-a BiH Ljubuški kolega Zvonimir Kraljević. U svom obraćanju istaknuo je sve bitne projekte i aktivnosti koji se provode u Ljubuškom ispred GO Mladeži.

Predsjedništvo je razgovaralo o pripremama za održavanje izbora unutar Mladeži. Temeljem Statuta HDZ-a BiH i Pravilnika Mladeži Hrvatske demokratske zajednice Bosne i Hercegovine izbori unutar Mladeži provode se svake dvije godine. Članovi Predsjedništva na današnjoj sjednici donijeli su odluke kojom su utvrdili rokove i potrebne detalje vezane za provođenje unutarstranačkih izbora i održavanje izbornih skupština.

Na današnjoj sjednici razgovaralo se i o pripremama oko obilježavanja 31. obljetnice Mladeži. Donesen je plan aktivnosti koje se planiraju realizirati u nadolazećem razdoblju.

Kneza Domagoja bb,
88 000 Mostar,
Bosna i Hercegovina
Telefon: +387 36 382 316;
Fax: +387 36 382 316;
E-mail: [email protected]
Copyright Mladež HDZ 2021.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram