Žepče: Sastanak Predsjedništva i predsjednika Gradskih i Općinskih organizacija

Danas je u Žepču, unatoč izrazito lošim vremenskim uvjetima, održan sastanak Predsjedništva Mladeži Hrvatske demokratske zajednice Bosne i Hercegovine s predsjednicima/cama Gradskih i Općinskih odbora Mladeži.

Kao gosti sastanka nazočili su: Antonio Šimunović predsjednik Mladeži Zeničko-dobojske županije HDZ-a BiH, Mato Zovko načelnik općine Žepče i član Predsjedništva HDZ-a BiH, Zvonimir Anđelić načelnik općine Usora, Josip Lovrić i Zlatko Jelić ministri u Vladi Zeničko-dobojske županije, Andrej Kaić zastupnik u skupštini Zeničko-dobojske županije, Josip Martić predsjednik Općinskog odbora HDZ-a BiH Žepče i ministar prostornog uredjena Vlade Federacije BiH i Iva Tadić predsjednik Županijskog odbora Zeničko-dobojske županije BiH i predsjednik Kluba Hrvata Parlamenta Federacije BiH.

Prije sastanka položen je vijenac i upaljene su svijeće ispred spomenika hrvatskih branitelja u Žepču, te smo posjetili Spomen sobu hrvatskim braniteljima i na oduševljenje svih i Katolički školski centar don Bosco Žepče.

Na sastanku se razgovaralo o trenutnoj situaciji unutar Mladeži kao i sveukupnoj političkoj situaciji u Bosni i Hercegovini.
Predsjednici/ice Gradskih i Općinskih organizacija govorili su o svojim lokalnim zajednicama, dosadašnjim aktivnostima koje je Mladež realizirala na lokalnim razinama i planiranim aktivnostima za naredno razdoblje.

Predsjednik Mladeži je upoznao sve nazočne sa dosadašnjim aktivnostima i funkcioniranju Predsjedništva kako u Bosni i Hercegovini tako i na jednako važnom međunarodnom planu, te planiranim aktivnostima do kraja godine.

Poseban naglasak stavljen je na Opće izbore koji bi se iduće godine trebali održati u Bosni i Hercegovini te je zaključeno kako će Mladež kao organizacija dati maksimalan doprinos i potporu predsjedniku dr. Draganu Čoviću u zaštiti hrvatskog naroda, konstitutivnog i jednakopravnog u Bosni i Hercegovini.

 

Kneza Domagoja bb,
88 000 Mostar,
Bosna i Hercegovina
Telefon: +387 36 382 316;
Fax: +387 36 382 316;
E-mail: [email protected]
Copyright Mladež HDZ 2021.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram