VIII. redovita sjednica Predsjedništva Mladeži u Zenici: EU izbori i priprema za lokalne izbore u BiH najvažniji prioriteti u predstojećem razdoblju

Danas je u Zenici održana VIII. redovita sjednica Predsjedništva. Prije početka sjednice položeno je cvijeće i zapaljene svijeće ispred spomenika hrvatskim braniteljima.

Na sjednici se razgovaralo o aktualnoj političkoj situaciji s posebnim naglaskom na aktivnosti i pripremu za nadolazeće lokalne izbore. Članovi Mladeži biti će važan čimbenik listi HDZ-a BiH i snažna podrška svim kandidatima za načelnike i gradonačelnike.

Članovi Predsjedništva razgovarali su o izborima za EU parlament.  Mladež HDZ BiH iskazuje punu podršku listi Hrvatske demokratske zajednice koju predvodi Andrej Plenković. Jednako važno, na listi HDZ-a je i naša dosadašnja EU zastupnica Željana Zovko koja je bila najsnažniji glas Hrvata u BiH, stavljajući ključna politička pitanja visoko na EU agendu i osoba koja je odigrala važnu ulogu za europski put Bosne i Hercegovine. Našoj Željani i svim kandidatima Hrvatske demokratske zajednice biti ćemo oslonac za sve predstojeće procese, kao i postizanje što boljeg izbornog rezultata.

Na sjednici je napravljen presjek učinjenog u tekućoj godini, kao i planovi za realizaciju svih političkih i drugih aktivnosti u budućem razdoblju.

Kneza Domagoja bb,
88 000 Mostar,
Bosna i Hercegovina
Telefon: +387 36 382 316;
Fax: +387 36 382 316;
E-mail: [email protected]
Copyright Mladež HDZ 2021.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram