Tribina pod nazivom "Mladi u lokalnoj zajednici - najvažniji čimbenik razvoja društva" u organizaciji ŽO Mladeži HDZ BiH HNŽ

U Domu Hrvatske demokratske zajednice BiH u Mostaru održana je tribina na temu uloge mladih u razvoju i napretku lokalnih zajednica.

Govornici su bili gradonačelnik Stoca Stjepana Bošković, gradonačelnik Mostara Mario Kordić, gradonačelnik Čapljine Smiljan Vidić, načelnik Čitluka Marin Radišić i načelnik Neuma Dragan Jurković.

Moderator programa bila je Ljiljana Perić, potpredsjednica ŽO Mladeži HDZ BiH HNŽ-a.

Tribini je nazočio i predsjednik Hrvatske demokratske zajednice BiH Dragan Čović, koji se u pozdravnim govoru osvrnuo i na aktualnu političku situaciji u BiH kao i posljednje aktivnosti kako bi se skrenula pozornost na prilike u BiH i pozciju hrvatskog naroda. Govorio je predsjednik Čović i o pripremi za Opće izbore kao i ključnim točkama i politikama. „Jedni smo narod koji želi euroatlantski put u BiH“, istaknuo je.

„Želja mi je da imamo sada snažne liste na kojima će biti dovoljno mladih, dovoljno iskusnih“, kazao je predsjednik Čović, te izrazio uvjerenje u kvalitetu naših zajedničkih, ali i pobjedničkih listi. Pozvao je dr. Čović na kraju sve okupljene članove Mladeži na zajedništvo te na blisku suradnju u narednim mjesecima do izbora.

Okupljenima se pozdravnim riječima obratio i predsjednik Mladeži HDZ BiH, Mate Lončar koji je naglasio važnost organizacije ovakvih događaja u cilju okupljanja naših članova. Zahvalio se županijskom odboru na čelu s predsjednikom Dragom Peharom na dosadašnjoj suradnji, istaknuo mlade ljude kao jamac nove energije u razvoju lokalnih zajednica, te pozvao okupljene da nastavimo zajedno raditi u budućem vremenu koje će biti puno izazova.

Prije uvodnih razmatranja, sve prisutne su pozdravili Drago Pehar, predsjednik ŽO Mladeži HDZ BiH HNŽ-a kao i Stjepan Bošković predsjednik ŽO HDZ BiH HNŽ-a.

Tribina je okupila stotinu mladih i brojne političke i stranačke dužnosnike s prostora HNŽ-a.

 

Kneza Domagoja bb,
88 000 Mostar,
Bosna i Hercegovina
Telefon: +387 36 382 316;
Fax: +387 36 382 316;
E-mail: [email protected]
Copyright Mladež HDZ 2021.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram