TREĆA SJEDNICA PREDSJEDNIŠTVA U POVIJESNOJ NOVOJ BILOJ- TRAVNIKU

Jučer je nakon održanog Koordinacijskog sastanka s predsjednicima ŽO, Organizacije za Brčko distrikt i RO Posavine u Hrvatskom kulturnom centru Nova Bila, održana i treća, redovita sjednica Predsjedništva Mladeži HDZ-a BiH.

  • Usvojeni novi vizuali Mladeži HDZ-a BiH.
  • Dogovoreni planovi i aktivnosti Odbora pri Predsjedništvu, za naredno razdoblje.
  • Dogovorene konkretne aktivnosti i događaji do kraja godine, a više detalja o njima uskoro.

Po završetku sjednice s članovima Mladeži HDZ-a BiH Travnik posjetili smo Spomen sobu, Crkvu (Ratnu bolnicu) Nova Bila, Groblje Prahulje pri čemu smo se uz polaganje vijenca i paljenje svijeća u tišini prisjetili žrtve svih stradalih. Potom smo se uputili i u posjetu i obilazak Franjevačkog samostana Guča Gora, a potom i KŠC-a Petar Barbarić.

Ovom prigodom zahvaljujemo prije svega našem predsjedniku Mladeži HDZ-a BiH Travnik Kristijanu Periću, potom naravno predsjedniku OO HDZ BIH-a Travnik Bojanu Domiću koji nam je na samom početku uputio i motivirajuće poruke, na hvale vrijednoj organizaciji Koordinacijskog sastanka i sjednice Predsjedništva kao i cjelokupnog posjeta Mladeži našem Travniku.

Zahvaljujemo se na dolasku i potpori, ali i riječima pohvale našoj zastupnici u parlamentu Federacije Bosne i Hercegovine, Matei Cakalin.

 

Kneza Domagoja bb,
88 000 Mostar,
Bosna i Hercegovina
Telefon: +387 36 382 316;
Fax: +387 36 382 316;
E-mail: [email protected]
Copyright Mladež HDZ 2021.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram