Središnji odbor Mladeži HDZ BiH održan u Čitluku

Danas je u Čitluku nakon sjednice Predsjedništva održana i sjednica Središnjeg odbora Mladeži HDZ-a BiH.

Na samom početku sjednice, nazočne su pozdravili i zaželjeli dobrodošlicu u Čitluk predsjednik županijskog odbora Mladeži HDZ BiH Hercegovačko-neretvanske županije kolega Drago Pehar, predsjedatelj Doma naroda Parlamenta Federacije BiH gospodin Tomislav Martinović i načelnik općine Čitluk i predsjednik općinskog odbora HDZ BiH Čitluk gospodin Marin Radišić.

Na sjednici Središnjeg odbora Mladeži teme su se odnosile na zamjenske članove u Predsjedništvo Mladeži te koncept održavanja Programske konvencije koncem kolovoza. Središnji odbor jednoglasno je utvrdio odluke.

Izvješće o radu podnijeli su svi županijski, regionalni odbori i organizacija Mladeži za Brčko distrikt.

Predsjednik Lončar pozvao je sve predsjednike općinskih / gradskih / županijskih i regionalnih organizacija na sveobuhvatan angažman u sljedeća tri mjeseca koja će obuhvatiti faze pripreme i početka službene kampanje. Svaki naš kandidat HDZ-a BiH će u svojim bazama imati strukture Mladeži kao operativna tijela koja će pomoći ostvarenju još boljeg rezultata od prethodnih Općih izbora. Znajući što je ključni imperativ izbornog procesa koji će onemogućiti nametanje i preglasavanja, osobito u sredinama gdje se hrvatski narod i naša konstitutivna prava nastoje dokinuti.

Hrvatska demokratska zajednica BiH je predvodnik krovne institucije Hrvatskog narodnog sabora koji će zaštititi ključne institucije legitimnog političkog predstavljanja na svim razinama vlasti.

Kneza Domagoja bb,
88 000 Mostar,
Bosna i Hercegovina
Telefon: +387 36 382 316;
Fax: +387 36 382 316;
E-mail: [email protected]
Copyright Mladež HDZ 2021.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram