Sjednica ŽO Mladeži HDZ BiH HNŽ

Sinoć je u Hotelu Brotnjo održana 5. redovita sjednica Županijskog odbora Mladeži Hrvatske demokratske zajednice BiH Hercegovačko-neretvanske županije, na kojoj su uz goste nazočili i članovi OO Mladeži HDZ BiH Čitluk.

 

Predsjednik ŽO Mladeži HDZ BiH HNŽ Drago Pehar pozdravio je prisutne, izrazio zadovoljstvo što je ova sjednica održana u Brotnju, te zahvalio predsjedniku OO Mladeži HDZ BiH Čitluk Tomislavu Glamuzini na pozivu i pomoći oko organizacije. Predsjednik Pehar je prisutne upoznao sa svim aktivnostima koje je ŽO Mladeži HDZ BiH HNŽ proveo dosad, kao i budućim planovima, istaknuvši pritom da je za uspješan rad potreban timski rad i zajedništvo svih organizacija unutar Mladeži HDZ BiH.

 

Riječi dobrodošlice uputio je i načelnik Općine Čitluk gosp. Marin Radišić, zahvalio se Mladeži na svim aktivnostima koje provodi, upoznao prisutne o djelovanju i radu OO HDZ BiH Čitluk, te je poželio da se ovakva suradnja nastavi i u budućnosti.

 

Predsjednik Mladeži HDZ BiH Mate Lončar je pohvalio rad Županijskog odbora Mladeži HDZ BiH Hercegovačko-neretvanske županije, poželio da se suradnja nastavi i u budućnosti, te je upoznao prisutne o  dosadašnjim, ali i budućim aktivnostima koje će Mladež provoditi u svim krajevima u kojima kao organizacija djeluje.

Foto: Brotnjo.info

Kneza Domagoja bb,
88 000 Mostar,
Bosna i Hercegovina
Telefon: +387 36 382 316;
Fax: +387 36 382 316;
E-mail: [email protected]
Copyright Mladež HDZ 2021.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram