Sjednica RO HDZ BiH za Sjeverozapadnu Bosnu: Dogovorena inicijativa za formiranje Mladeži i u ovom dijelu BIH

Sinoć je u Banja Luci održana sjednica Regionalnog odbora Hrvatske demokratske zajednice BiH za Sjeverozapadnu Bosnu na kojoj je nazočio i predsjednik Mladeži.

Nakon provedenih unutarstranačkih izbora u ovom dijelu ovo je 2. sjednica kojom je predsjedavao nedavno izabrani predsjednik Ljubomir Majdandžić. Na sjednici se razgovaralo o aktualnoj političkoj situaciji u BiH i projektima održivog povratka Hrvata na područje Sjeverozapadne Bosne.

Inicijativa sa sastanka je formiranje odbora Mladeži HDZ-a BiH u ovom dijelu kako bi mladi ljudi kroz svoj angažman dali maksimalan doprinos u planiranim aktivnostima. Predsjedništvo Mladeži će zajedno s određenim članovima Regionalnog odbora u narednom razdoblju poduzeti sve potrebne korake kako bi se proces uspostave gradskih i općinskih organizacija Mladeži na području Sjeverozapadne Bosne završio, što bi u konačnici rezultiralo formiranjem Regionalnog odbora Mladeži HDZ-a BiH za Sjeverozapadnu Bosnu.

Kneza Domagoja bb,
88 000 Mostar,
Bosna i Hercegovina
Telefon: +387 36 382 316;
Fax: +387 36 382 316;
E-mail: [email protected]
Copyright Mladež HDZ 2021.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram