Sjednica Predsjedništva s predsjednikom dr. Draganom Čovićem: Snažna podrška novim generacijama Mladeži

Danas je na Kupresu u sklopu Klauzure HDZ-a Bosne i Hercegovine održana sjednica Predsjedništva Mladeži sa predsjednikom dr. Draganom Čovićem.

Nakon izvješća o radu predsjednika Lončara, razgovarali smo o aktivnostima koje smo u planu realizirati u skorijoj budućnosti odnosno do kraja ove ali i naredne, izborne godine.

Mladež će sve svoje kapacitete staviti na raspolaganje HDZ-u Bosne i Hercegovine i predsjedniku Čoviću u izbornom procesu 2022.godine i ustrajnoj borbi za jednakopravnost hrvatskoga naroda kojem pripadamo.

Sama sjednica dokaz je snažne podrške koju Mladež godinama unatrag "uživa" od strane stranke kojoj pripada ali prije i nadasve od predsjednika Čovića, istinskog lidera i predvodnika hrvatskoga naroda u Bosni i Hercegovini.

Nakon održane sjednice sa predsjednikom Čovićem, nastavili smo sjednicu s finaliziranjem dogovora u svezi realizacije humanitarnog malonogometnog turnira Mladeži, koji će biti održan 4. prosinca u Livnu, Hercegbosanskoj županiji.

 

Kneza Domagoja bb,
88 000 Mostar,
Bosna i Hercegovina
Telefon: +387 36 382 316;
Fax: +387 36 382 316;
E-mail: [email protected]
Copyright Mladež HDZ 2021.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram