Sjednica Predsjedništva Mladeži u Mostaru: Lokalni izbori potvrdit će snagu HDZ-a Bosne i Hercegovine diljem BiH

U Domu HDZ-a BiH u Mostaru u subotu 1.lipnja je održana proširena sjednica Predsjedništva Mladeži.

Na početku sjednice okupljenima se pridružio i predsjednik GO HDZ-a BiH Mostar Marko Novak, koji je pozdravio i poželio dobrodošlicu svim nazočnima, te upoznao sa političkom situacijom u gradu na Neretvi.

️Uz aktualnu političku situaciju i presjek stanja na terenu, tema  sjednice odnosila se na početak priprema za predstojeće lokalne izbore.

️Ušli smo u političko razdoblje kada lokalne stranačke razine ulaze u finalno razdoblje predlaganja gradonačelničkih / načelničkih kandidata, kao i kandidata za gradska / općinska vijeća.

️Predsjedništvo Mladeži kroz svoj rad, ali i rad svojih Odbora uspostavit će strukturu za predstojeće razdoblje kako bi u operativnom dijelu djelovalo s našim kandidatkinjama i kandidatima te kao i uvijek, dalo maksimalan doprinos u postizanju uspjeha.

Lokalni izbori potvrdit će snagu HDZ-a BiH diljem BiH gdje očekujemo da mladi budu najsnažniji glas u budućim sastavima gradskih i općinskih vijeća, zaključeno je na sjednici Predsjedništva.

Kneza Domagoja bb,
88 000 Mostar,
Bosna i Hercegovina
Telefon: +387 36 382 316;
Fax: +387 36 382 316;
E-mail: [email protected]
Copyright Mladež HDZ 2021.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram