Sjednica OO Mladeži HDZ BiH Čitluk

Jučer je u prostorijama hotela Brotnjo održana sjednica Općinskog odbora Mladeži Hrvatske demokratske zajednice Čitluk na kojoj je prisustvovao i predsjednik Mladeži HDZ BiH.

Predsjednik OO Mladeži HDZ BiH Čitluk Tomo Glamuzina govorio je o dosadašnjim aktivnostima u općini Čitluk, realiziranim projektima, kao i političkoj situaciji u ovoj općini.

U radnom dijelu sjednice članovi Općinskog odbora razgovarali su o planiranim aktivnostima do kraja godine među kojima su i programi tečaja stranih jezika i programiranja koje naša organizacija već nekoliko godina provodi u Čitluku.

Predsjednik Lončar se zahvalio na pozivu i uputio riječi zahvale kolegi Tomi na dosadašnjoj suradnji. Također, čestitao je članovima Mladeži u Čitluku na postignutim rezultatima, te im ukratko predstavio cjelokupnu situaciju u Mladeži, ali i plan aktivnosti za vrijeme koje je pred nama.

Kneza Domagoja bb,
88 000 Mostar,
Bosna i Hercegovina
Telefon: +387 36 382 316;
Fax: +387 36 382 316;
E-mail: [email protected]
Copyright Mladež HDZ 2021.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram