Sastanak s mladima SNSD-a: Kroz partnerstvo implementirati konkretna rješenja za poboljšanje položaja mladih u BiH

Nakon svečanosti povodom 31. obljetnice u Banja Luci uputili smo se na sastanak u središnjicu SNSD-a gdje je održan sastanak s rukovodstvom Mladih SNSD-a.

Na početku sastanka istaknut je visok stupanj partnerstva na svim razinama koje daje temelj za zajednički okvir djelovanja. Unatoč različitim stavovima o pojedinim pitanjima, poput članstva u NATO-u, obveza svih nas je raditi na rješavanju brojnih drugih pitanja koja trebaju dati konkretne rezultate, a oko kojih postoji suglasnost.

Predsjednik Lončar u izjavi za medije kazao je kako stavovi ovih dviju stranaka i političkih organizacija nisu identični o svim pitanjima, ali jesu kada je riječ o stvaranju boljeg položaja mladih. "Vjerujem da zajedničkim inicijativama i djelovanjem možemo raditi na poboljšanju položaja mladih. Osobno ću potencirati pitanja o kojima se možemo usuglasiti i suradnjom od lokalnog do nivoa BiH, raditi na rješavanju problema svake mlade osobe bez obzira živjela u Banja Luci, Sarajevu, ili Mostaru", istaknuo je predsjednik Lončar.

Sastanku je prisustvovao i potpredsjednik Republike Srpske dr. Davor Pranjić koji je rekao kako ovaj sastanak treba biti pohvalan primjer gdje mladi žele biti inicijatori dobre komunikacije i suradnje, a sve s ciljem boljeg života svih.

Predsjednik M SNSD-a Denis Šulić je naglasio: “Partnerstvo HDZ i SNSD je primjer kako BiH treba da funkcionira. Nemamo isti stav o NATO, stav NSRS je vojna neutralnost. Mi smo za demilitarizaciju.“

Na sastanku se razgovaralo o svim segmentima postojećih i kreiranja novih politika prema mladima i za mlade na svim razinama Bosne i Hercegovine.

Kneza Domagoja bb,
88 000 Mostar,
Bosna i Hercegovina
Telefon: +387 36 382 316;
Fax: +387 36 382 316;
E-mail: [email protected]
Copyright Mladež HDZ 2021.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram