Proširena sjednica Predsjedništva Mladeži: Status kandidata daje motiv u rješavanju svih ključnih pitanja, kao i onih reformskih za život svakog pojedinca

U subotu, 17. prosinca s početkom u 11 sati održana je proširena sjednica Predsjedništva Mladeži u Mostaru. Na sjednici su uz članove Predsjedništva sudjelovali i predsjednici županijskih odbora i Odbora Mladeži za Brčko Distrikt.

Predsjedništvo je razgovaralo o aktualnim političkim procesima implementacije izbornih rezultata, kao i uspostave vlasti nakon Općih izbora 2022. Predsjednici županijskih odbora iznijeli su pojedinačnu detaljnu analizu po županijama. Još jedanput iskazano je zadovoljstvo postignutim rezultatima i zastupljenosti Mladeži u zakonodavnoj vlasti.

Zaključeno je kako je ispunjen plan aktivnosti za 2022. godinu te su dogovorene aktivnosti za buduće razdoblje.

Predsjedništvo Mladeži pozdravlja stjecanje kandidacijskog statusa Bosne i Hercegovine te se nastavlja snažno zalagati za daljnje intenziviranje europskog puta Bosne i Hercegovine i potpune implementacije europskih normi.
Status kandidata daje najveći motiv Bosni i Hercegovini u rješavanju svih otvorenih političkih pitanja, kao i reformskih procesa koji trebaju jamčiti visok životni standard te razvojni i investicijski rast u svim sferama.

Kneza Domagoja bb,
88 000 Mostar,
Bosna i Hercegovina
Telefon: +387 36 382 316;
Fax: +387 36 382 316;
E-mail: [email protected]
Copyright Mladež HDZ 2021.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram