Predstojeći EU izbori potvrdit će snagu HDZ-a i poslati jasnu poruku tko jedini predvodi EU put BIH ! HDZ Bosne i Hercegovine

U Mostaru je održana proširena sjednica Predsjedništva Mladeži HDZ-a BiH na kojoj je istaknuta strateška važnost predstojećih izbora za EU parlament. Lista HDZ-a predvođena predsjednikom Andrejem Plenkovićem čini najsnažniju listu prijedloga za jasno artikuliranje kako interesa Republike Hrvatske, tako i hrvatskog naroda u cjelini.

Na  sjednici Predsjedništva pridružila nam se i naša Željana Zovko, naša  zastupnica koja je bila neizostavan glas za prava Hrvata u BiH i vraćanje ključnih tema na agendu EU.

Uvjereni kako će zastupnica Zovko i nakon ovih izbora nastaviti biti glas Hrvata iz BiH u Europskom Parlamentu i još jednom smo joj iskazali snažnu podršku na predstojećim izborima.

Izbori za EU parlament imaju nemjerljivu važnost za Hrvate u BiH kako bi i dalje kao de facto EU građani skrećali pozornost na ključna politička pitanja koja se događaju u našoj zemlji, a (pre)često se čine direktno na štetu našeg naroda.

U  nedjelju, 9. lipnja, pokazat ćemo kao nebrojeno puta do sada, da politike HDZ-a BiH jedini istinski predvode BiH na EU putu i da je lista HDZ-a predvođena predsjednikom Andrejem Plenkovićem pobjednička snaga koja ostvaruje najveće uspjehe za hrvatski narod, od vremena dr. Franje Tuđmana.

Kneza Domagoja bb,
88 000 Mostar,
Bosna i Hercegovina
Telefon: +387 36 382 316;
Fax: +387 36 382 316;
E-mail: [email protected]
Copyright Mladež HDZ 2021.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram