Predsjednik Lončar na sjednici OO Mladeži HDZ-a BiH Neum

U srijedu 12.lipnja u Neumu je održana sjednica Općinskog odbora Mladeži HDZ-a BiH Neum, na kojoj se okupljenima pridružio i predsjednik Mladeži, Mate Lončar.

️Na početku sjednice riječi dobrodošlice uputio je predsjednik Mladeži HDZ-a BiH u Neumu Bruno Krešić koji je predsjednika Lončara informirao o svim aktivnostima koje provodi Mladež u ovoj općini te o svim planiranim aktivnostima koje će se realizirati u narednom periodu.

️Predsjednik Lončar nazočne članove je upoznao o aktivnostima predsjedništva, ali i aktivnostima Mladeži diljem BiH.

️Na sjednici je napravljen kratak osvrt na protekle izbore za Sabor  Republike Hrvatske i izbore za Europski parlament, gdje se predsjednik zahvalio članovima na njihovom angažmanu i doprinosu za ostvareni rezultat.

️I na ovom sastanku poseban naglasak stavljen je na pripreme za lokalne izbore u BiH  kao i sastavljanje listi HDZ-a BiH.

Cilj je da Mladež u svim općinama i gradovima, pa tako i u Neumu na listama za općinska/gradska vijeća ima što veći broj svojih članica i članova.

 

Kneza Domagoja bb,
88 000 Mostar,
Bosna i Hercegovina
Telefon: +387 36 382 316;
Fax: +387 36 382 316;
E-mail: [email protected]
Copyright Mladež HDZ 2021.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram