Predsjednik Lončar na sastanku Mladeži u Tomislavgradu

U četvrtak, 21. srpnja 2022. godine, održan je sastanak Općinskog odbora Mladeži HDZ-a BiH Tomislavgrad. Sastanak je upriličen povodom radne posjete predsjednika Mladeži HDZ BiH Mate Lončara Općinskom odboru Mladeži Tomislavgrad. U radnom djelu sastanka sudjelovao je i predsjednik Općinskog odbora HDZ BiH gospodin Jozo Bagarić.

Sastankom je predsjedala predsjednica Općinskog odbora Mladeži Marija Bagarić. Uz navedene sastanku su nazočili i članovi Mladeži: Bože Perković, Dragica Mioč, Zvonimir Tadić, Josip Bekavac, Ivan Bagarić, Josip Vidović i Marija Ćavar, predsjednica Kluba vijećnika HDZ BiH u Općinskom vijeću Tomislavgrad.

Na sastanku se razgovaralo o trenutnoj političkoj situaciji u Bosni i Hercegovini, kao planu aktivnosti Mladeži za predstojeće Opće izbore.

Poseban osvrt je dat na liste HDZ BiH za Županijsku skupštinu, Parlament FBiH i Parlamentarnu skupštinu BiH, na kojima se nalazi veliki broj članica i članova Mladeži, što je ocijenjeno kao jako dobar i inovativan pristup, nova snaga za novo sutra. Također, iskazana je puna potpora kandidaturi gospođe Borjane Krišto za hrvatskog člana Predsjedništva BiH.

 

 

Kneza Domagoja bb,
88 000 Mostar,
Bosna i Hercegovina
Telefon: +387 36 382 316;
Fax: +387 36 382 316;
E-mail: [email protected]
Copyright Mladež HDZ 2021.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram