Predsjednik Čović nazočio proširenoj sjednici Gradskog odbora HDZ BiH Mostar

Predsjednik HDZ-a BiH i Hrvatskog narodnog sabora BiH dr. Dragan Čović nazočio je u četvrtak 28. rujna  u Domu HDZ-a BiH u Mostaru na proširenoj sjednici Gradskog odbora HDZ BiH Mostar.

Marko Novak, novoizabrani predsjednik Gradskog odbora HDZ-a BiH Mostar, sa svojim suradnicima, predstavio je plan i program aktivnosti koje se već provode ili su u fokusu buduće politike u Mostaru.

Trenutno vodstvo Gradskog odbora Mostar obilazi temeljne organizacije, utvrđuje prioritete na terenu, kako bi imali konačan presjek trenutnog stanja. Prilikom obilaska terena razgovara se o realizaciji započetih projekata koji su od višegodišnjeg značaja za određena područja, ali i onim projektima koje je potrebno ubaciti u plan izrade. Započeti projekti će se dovršiti, a otvoriti će se novi, čime će se nastaviti stvarati preduvjeti ugodnijeg i boljeg života u Mostaru, istaknuto je.

Na sjednici se razgovaralo i aktualnoj političkoj situaciji u BiH, s posebnim osvrtom na formiranje izvršne i zakonodavne vlasti. Razgovarano je o implementaciji kapitalnih tekućih projekata u Gradu Mostaru kao i o budućim infrastrukturnim projektima.

Predsjednik Čović je nazočne izvijestio o aktualnoj političkoj situaciji te istaknuo kako je u trenutnom obilasku stranačkim odborima po Bosni i Hercegovini, kako bi se upoznao sa konkretnim stanjem na terenu, pa tako i ovdje u Mostaru. Kazao je, kako iduća godina donosi nove izazove, budući da je izborna, dodao je, kako će u narednim mjesecima svakako biti i više prilika za susrete i razgovore.

Podržao je predstavljene aktivnosti, plan razvoja i uređenja grada te kako je rekao, sve projekte kojih će biti sve više. Sve razine vlasti, od resornih ministarstva iz županije, Federacije te Vijeća ministara, pomoći će pri realizaciji naznačenih projekata ovdje, kazao je predsjednik Čović.

Sastanku je nazočila Darijana Filipović, dopredsjednica HDZ-a BiH i zastupnica u Zastupničkom domu Parlamentarne skupštine BiH, Vedran Škobić, član Predsjedništva HDZ-a BiH federalni ministar pravde, Goran Božić, glavni tajnik HDZ-a BiH, Mate Lončar, predsjednik Mladeži HDZ-a BiH, Damir Džeba, predsjednik Kluba hrvatskih izaslanika u Domu naroda Parlamenta FBiH, Ludvig Letica, predsjednik Županijskog odbora HDZ-a BiH Hercegovačko-neretvanske županije.

 

Kneza Domagoja bb,
88 000 Mostar,
Bosna i Hercegovina
Telefon: +387 36 382 316;
Fax: +387 36 382 316;
E-mail: [email protected]
Copyright Mladež HDZ 2021.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram