Potpora Mladeži HDZ BiH Vitez predsjednici Kolinda Grabar-Kitarović na predsjedničkim izborima i poziv hrvatskim državljanima da izađu na nedjeljne izbore

Općinski odbor Mladeži HDZ BiH Vitez održao je u srijedu, 18. prosinca svoju 5. redovitu sjednicu na kojoj je prije svega govoreno o nadolazećim izborima za predsjednicu Republike Hrvatske koji se održavaju u nedjelju 22. prosinca 2019. godine.
S time u vezi, imajući u vidu rad u aktualnom mandatu, u kojemu je Republika Hrvatska kroz svoj Središnji državni ured za Hrvate izvan RH podržala brojne projekte u Vitezu i BiH te kako je upravo predsjednica Republike Hrvatske Kolinda Grabar- Kitarović u Vitezu otvorila Konzulat Republike Hrvatske Mladež HDZ BiH Vitez smatra kako je nužno u nedjelju dati potporu predsjednici Grabar- Kitarović u borbi za novi mandat u ulozi predsjednice Republike Hrvatske.

„Predsjednica Republike Hrvatske, zajedno s Vlada Republike Hrvatske se proteklih godina kontinuirano zalaže za jednakopravnost hrvatskoga naroda s druga dva u BiH te snažno podupire projekte Hrvata u BiH, ali i europsku i euroatlantsku budućnost cjelovite BiH. Predsjednica je bila i ostat će glas Hrvata Bosne i Hercegovine te je od izuzetne važnosti da se glas Hrvata BiH u nedjelju čuje i odjekne“, istaknuto je između ostaloga na sjednici.

U nedjelju će od 07.00 do 19.00 u Osnovnoj školi u Vitezu biti otvoreno deset (10) biračkih mjesta na kojima mogu glasovati i oni hrvatski državljani koji se nisu prethodno registrirali uz trenutnu registraciju i predočenje osobnog dokumenta.

Na sjednici je bilo riječi i o dosadašnjim aktivnostima Mladeži HDZ BiH u Vitezu te planovima za naredno razdoblje. Posebno je razgovarano o aktivnostima povodom blagdana Božića te je s time u vezi zaključeno kako će se OO M HDZ BiH Vitez, kao i do sada, uključiti u akcije darivanja sugrađana koji su u stanju potrebe kroz tradicionalnu aktivnost „Božić za svakoga“.

Kneza Domagoja bb,
88 000 Mostar,
Bosna i Hercegovina
Telefon: +387 36 382 316;
Fax: +387 36 382 316;
E-mail: [email protected]
Copyright Mladež HDZ 2021.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram