Online sastanak Odbora za komunikacije i edukacije Mladeži HDZ-a i Odbora za informiranje Mladeži HDZ-a BiH

Članovi Odbora za informiranje Mladeži HDZ-a BiH sudjelovali su na online sastanku  Odbora za komunikacije i edukacije Mladeži HDZ-a, gdje su članovi Odbora za informiranje Mladeži HDZ BiH bili gostujući članovi.

Nazočne su srdačno pozdravili predsjednik i glasnogovornik Odbora za komunikacije i edukacije Mladeži HDZ-a Matej Brečić i glasnogovornica Mladeži HDZ-a BiH Barbara Antolović.

Cilj ovog online sastanka bio je produbiti suradnju i razmjenu iskustava između dvaju odbora unutar sestrinske Hrvatske demokratske zajednice BiH  i Republike Hrvatske, što će rezultirati boljim informiranjem i aktivacijom mladih članova. Ova inicijativa dodatno potvrđuje spremnost na suradnju i međusobno povezivanje kako bi se osiguralo snažno i učinkovito vođenje politika koje promiču vrijednosti i interese naših zajednica.

Fokus je bio na analizi aktualne političke situacije u Republici Hrvatskoj i izazove pred kojima se nalazi. Razmotrena je složenost političkih dinamika i promjena te istaknuta važnost pravovremenog odgovora na te izazove. Mladež HDZ BiH snažno ističe svoju potporu Republici Hrvatskoj u suočavanju s tim izazovima. Prepoznata je važnost solidarnosti te obveza na pružanje potpore i suradnju kako bi se prevladali trenutni politički izazovi.

Članovi Odbora Mladeži HDZ BiH poručuju kako će ostati ujedinjeni u podršci i suradnji s prijateljima iz Republike Hrvatske.

Uspješan put Republike Hrvatske pruža potporu i Bosni i Hercegovini te daje nadu da se kroz bezuvjetnu posvećenost pravim vrijednostima, predan rad i trud mogu prevladati brojne izazove i ispuniti ozbiljne zadaće.

 

Kneza Domagoja bb,
88 000 Mostar,
Bosna i Hercegovina
Telefon: +387 36 382 316;
Fax: +387 36 382 316;
E-mail: [email protected]
Copyright Mladež HDZ 2021.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram