Održana V. redovita sjednica Predsjedništva Mladeži HDZ-a BiH

U subotu 8. veljače 2020. godine u Kupresu je održana V. redovita sjednica Predsjedništva Mladeži HDZ-a BiH. Na početku sjednice članovima Predsjedništva Mladeži HDZ-a BiH riječi dobrodošlice uputili su domaćini, predsjednik OO HDZ-a BiH Kupres i zastupnik u Domu naroda Parlamenta F BIH Ivan Ivić te predsjednica OO Mladeži HDZ-a BiH Kupres Antonija Raič.

Uz želje za uspješan rad na sjednici domaćini su u uvodnom izlaganju ukratko upoznali prisutne s političkom situacijom u općini Kupres. Nakon pozdrava domaćina i uvodnih riječi uslijedio je radni dio sjednice na kojem je Predsjedništvo Mladeži HDZ-a BiH razmatralo planirane točke dnevnog reda.

Raspravljalo se o nadolazećim aktivnostima Mladeži HDZ-a BiH, o političkoj situaciji u BiH te pripremama za lokalne izbore 2020. godine. Tom prigodom naglašena je važnost zajedništva stranaka članica HNS-a što se manifestiralo kroz nedavnu zajedničku odluku o jedinstvenom nastupu hrvatskih stranaka u sredinama gdje je pozicija hrvatskog naroda posebno osjetljiva.

Također, imajući u vidu kako je predsjednik Mladeži HDZ BiH Mario Mikulić prošlog mjeseca svečanom prisegom postao zastupnikom u Zastupničkom domu Parlamenta Federacije BiH, članice i članovi Predsjedništva Mladeži HDZ-a BiH to su ocijenili kao uspjehom organizacije Mladeži HDZ BIH u cjelini, koja je na visokoj razini sada predstavljena u zakonodavnoj vlasti Federacije BiH. Zaključeno je kako je ovo još jedan pokazatelj kako HDZ BIH kao stranka daje sve veći prostor mladim ljudima u političkom djelovanju te da je kao takav predvodnik u BIH.

Predsjednik Mladeži HDZ-a BiH je u svom obraćanju istaknuo kako očekuje predan i zajednički rad svih članica i članova Mladeži HDZ BiH u ovom osjetljivom političkom trenutku kako bi kroz političku prizmu i nadolazeće lokalne izbore u Bosni i Hercegovini adekvatno bili predstavljeni i zastupljeni interesi mladih.

Kneza Domagoja bb,
88 000 Mostar,
Bosna i Hercegovina
Telefon: +387 36 382 316;
Fax: +387 36 382 316;
E-mail: [email protected]
Copyright Mladež HDZ 2021.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram