Mladež HDZ-a BiH uz zajedničku kandidatkinju HNS-a BiH za hrvatskog člana Predsjedništva BiH: Svaki dan ove kampanje smo njezina podrška da u zajedništvu hrvatskog naroda dobijemo našu legitimnu predsjednicu

Kao jedan od temeljnih stupova obitelji Hrvatske demokratske zajednice Bosne i Hercegovine, u ovoj 30-dnevnoj kampanji želimo uputiti jedinstvenu poruku. Mladež Hrvatske demokratske zajednice BiH je i ove Opće izbore i aktualnu kampanju snažan pokretač i potpora cjelokupnoj stranačkoj strukturi i krovnoj organizaciji našeg naroda Hrvatskom narodnom saboru Bosne i Hercegovine.

Naša odlučnost i preuzimanje odgovornosti u prijelomnim trenucima postizanja potpune ustavne jednakopravnosti i konstitutivnosti s druga dva naroda obveza je koju ćemo beskompromisno ispuniti. Svjesni važnosti listopadskih Općih izbora, prije svega, upućujemo potporu kandidatima naše Mladeži na svim razinama vlasti, od državnih do županijskih razina u Federaciji BiH, kao i  svim kandidatima u Republici Srpskoj.

Ove Opće izbore naši članovi dobili su potpuno povjerenje središnjih tijela HDZ-a BiH i našeg predsjednika dr. Dragana Čovića koji je isticanje novih, energičnih i mladih ljudi na ključna mjesta najavljivao mjesecima prije okončanja postupka utvrđivanja kandidacijskih listi. Našem predsjedniku dr. Čoviću i svim stranačkim tijelima i odborima želimo reći kako ćemo njihovo povjerenje znati opravdati.

Posebnu poruku želimo uputiti našoj zamjenici predsjednika i zajedničkoj kandidatkinji Hrvatskog narodnog sabora (HNS) za hrvatskog člana Predsjedništva BiH Borjani Krišto. Svaki dan ove kampanje, jesmo i bit ćemo, njezin motiv i podrška da u zajedništvu hrvatskog naroda dobijemo našu legitimnu predsjednicu kao odraza političke volje Hrvata kao konstitutivnog naroda u Bosni i Hercegovini.

Nametanja i diskriminacija kojoj svjedočimo toliko godina mora postati stvar prošlosti i ostati daleko iza nas, a nit vodilja konačno postati europska perspektiva i potpuna integracija Bosne i Hercegovine u Europsku uniju. Gospođa Krišto je naš hrvatski izbor, a naša odlučnost garant je pobjede u kojoj će Hrvati Posavine, Središnje Bosne i cijele Hercegovine jasno i glasno stati i izabrati našu članicu Predsjedništva BiH.

Pozivamo sve naše članove Mladeži, sve Hrvatice i Hrvate, da zajedno budemo nositelji vrijednosti koje će u listopadu odlučiti da jesmo i da ćemo biti konstitutivni narod ove zemlje i ključni temelj stabilnosti Bosne i Hercegovine.

 

 

Mladež HDZ-a BiH

Kneza Domagoja bb,
88 000 Mostar,
Bosna i Hercegovina
Telefon: +387 36 382 316;
Fax: +387 36 382 316;
E-mail: [email protected]
Copyright Mladež HDZ 2021.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram