Konstituiran Gradski odbor Mladeži HDZ BiH Banja Luka

U Banja Luci, jednom od najvećih središta u Bosni i Hercegovini danas je službeni početak djelovanja gradskog odbora Mladeži HDZ-a BiH. Konstituiran je Gradski odbor (GO) Mladeži HDZ BiH koji će brojati 15 članica i članova.

Na konstituirajućoj sjednici za predsjednicu je izabrana Nikolina Perković.

Sjednici su nazočili predsjednik Mladeži, Mate Lončar i dopredsjednik Robert Bošnjak. Predsjednik Lončar se zahvalio svima koji su dali doprinos da po prvi put od osnutka organizacije formaliziramo naše djelovanje na prostoru grada Banja Luka.

“Nastavit ćemo aktivno raditi kako bi uskoro završili i proces oko formiranja regionalnog odbora Mladeži Sjeverozapadna Bosna i na taj način još jednom pokazali kako je HDZ BiH uvijek bio i ostat će sa svojim narodom bez obzira gdje živio.” - zaključio je Lončar.

Sjednici je nazočio i predsjednik Regionalnog odbora HDZ BiH, Ljubomir Majdandžić.

Ovom prilikom izražena je maksimalna podrška Davoru Pranjiću kao kandidatu Hrvatskog narodnog sabora BiH za potpredsjednika Republike Srpske iz hrvatskog naroda.

 

Kneza Domagoja bb,
88 000 Mostar,
Bosna i Hercegovina
Telefon: +387 36 382 316;
Fax: +387 36 382 316;
E-mail: [email protected]
Copyright Mladež HDZ 2021.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram