Konstituirajuća sjednica Predsjedništva Mladeži u Livnu

Danas je u Livnu održana konstituirajuća sjednica Predsjedništva Mladeži. Nakon procesa unutarstranačkih izbora i održavanja Konvencije u lipnju, danas je konstituirano i Predsjedništvo.

Na početku sjednice predsjednik Lončar poželio je uspjeh svim članicama i članovima te istaknuo je kako sljedeće dvije godine treba nastaviti dinamiku na svim poljima i na svim razinama, osobito u kontekstu novih i mlađih snaga Mladeži čije će ideje podignuti rad čitave organizacije.

Na današnjoj sjednici usvojen je Zaključak o pripremi plana rada i aktivnosti te konstituiranje odbora i tijela pri Predsjedništvu koje će djelovati i koordinirati rad kako Predsjedništva, tako i svih razina.

Snažno političko djelovanje i nastavak domaće, regionalne i međunarodne prisutnosti trebaju pokazati razinu društvenog i političkog kakav i priliči stožernoj stranci i najjačoj organizaciji mladih u Bosni i Hercegovini.

Kneza Domagoja bb,
88 000 Mostar,
Bosna i Hercegovina
Telefon: +387 36 382 316;
Fax: +387 36 382 316;
E-mail: [email protected]
Copyright Mladež HDZ 2021.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram