Jajce: Održana sjednica Predsjedništva Mladeži HDZ-a BiH

Danas je u prostorijama HDZ-a BiH u Jajcu održana VII. redovita sjednica Predsjedništva Mladeži Hrvatske demoratske zajednice BiH na kojoj je glavna tema bila priprema i planiranje aktivnosti za nadolazeće izbore kako u Bosni i Hercegovini tako i Republici Hrvatskoj.

Prije početka sjednice okupljene je pozdravio predsjednik OO Mladeži Jajce, Robert Tokić i uputio srdačne dobrodošlice kolegicama i kolegama.

Na sjednici se razgovaralo o priremama za sjednicu Središnjeg odbora naše organizacije, kao i pripremama za Okrugli stol koji ćemo organizirati u Sarajevu početkom mjeseca svibnja, ali i odlazak naših članova u posjet Bruxellesu kod zastupnice Željane Zovko.

Članovi Predsjedništva razgovarali su o pripremama za parlamentarne izbore u Republici Hrvatskoj i još jednom iskazali snažnu podršku predsjedniku HDZ-a  Andreju Plenkoviću i nositelju liste u 11. izbornoj jedinici Zvonki Milasu. Također, razgovaralo se o izborima za Europski Parlament, kao i predsjedničkim izborima u RH.

Sjednicom je dominirala tema lokalnih izbora u Bosni i Hercegovini i pripremama za iste. Članovi Mladeži i ove izbore biti će zastupljeni kao kandidati još izraženije nego prethodnih izbornih ciklusa.

Mladež će biti snaga Hrvatske demokratske zajednice u svakoj od kampanji, promovirajući ideje i ciljeve koji će unaprijediti prosperitet i boljitak lokalnih zajednica s jedne i druge strane granice.

Na današnjoj sjednici predsjedništvo je donijelo Odluku o imenovanju članova u zajedničko radno tijelo za provedbu izbora koje će se sastojati od članova naše Mladeži i Mladeži HDZ-a.

 

 

Kneza Domagoja bb,
88 000 Mostar,
Bosna i Hercegovina
Telefon: +387 36 382 316;
Fax: +387 36 382 316;
E-mail: [email protected]
Copyright Mladež HDZ 2021.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram