Banja Luka: Članice Mladeži sudjelovale na obuci UMIDp u organizaciji Instituta za razvoj mladih KULT

U razdoblju od 17. do 21. lipnja u Banja Luci je održan prvi od tri modula obuke pod nazivom: Uči, Misli i Djeluj za mlade političke lidere na kojem su u ime Mladeži sudjelovale Tijana-Jelena Lovrić i Barbara Antolović.

Institut za razvoj mladih KULT organizirao je izuzetno uspješnu obuku pod nazivom UMIDp koja je okupila mlade ljude iz raznih dijelova zemlje s ciljem unapređenja njihovih vještina i znanja. Ova obuka bila je pravi primjer kako se mladima mogu pružiti vrijedni alati za njihovo osobno i profesionalno usavršavanje.

Tijekom obuke, polaznici su imali priliku sudjelovati u interaktivnim radionicama koje su pokrivale razne teme, uključujući političko liderstvo, timski rad, komunikacijske vještine i upravljanje projektima.

Stručna predavačica prof. Semina Ajvaz je kroz dinamične prezentacije i praktične zadatke uspjela približiti složene koncepte na jednostavan i razumljiv način.

Jedan od najvažnijih aspekata ove obuke bila je prilika za umrežavanje. Mladi su imali mogućnost razmijeniti ideje i iskustva, što je rezultiralo novim prijateljstvima i potencijalnim budućim suradnjama. Energija i entuzijazam koji su vladali među sudionicima bili su zarazni, a povratne informacije pokazuju da su polaznici obuke izašli motivirani i inspirirani za daljnji rad.

 

Kneza Domagoja bb,
88 000 Mostar,
Bosna i Hercegovina
Telefon: +387 36 382 316;
Fax: +387 36 382 316;
E-mail: [email protected]
Copyright Mladež HDZ 2021.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram