34. obljetnica HDZ-a BiH Žepče

Danas je u Žepču svečano obilježena 34. obljetnica osnutka Općinskog odbora HDZ-a BiH Žepče.

Ovom prigodom, predstavljen je kandidat za načelnika na predstojećim Lokalnim izborima 2024. godine - aktualni načelnik Mato Zovko, koji je jednoglasno izabran na sjednici održanoj 14. svibnja 2024. godine.

️U svom govoru, Zovko je s ponosom istaknuo političke i gospodarske uspjehe općine Žepče. Pod njegovim vodstvom, općina je prošla put od nerazvijene do srednje razvijene općine. Danas Žepče bilježi veći izvoz od uvoza, ima 6000 zaposlenih, preko 1000 poslovnih subjekata te zavidan promet putem fiskalnih uređaja. Zovko je naglasio važnost zajedništva i pripreme za predstojeće izbore, poručivši da vjeruje u novu pobjedu uz Božju pomoć i podršku svih članova.

️Na svečanosti su se obratili i predsjednik OO HDZ BiH Žepče, Ivica Penić, te predsjednik Županijskog odbora HDZ BiH Zeničko-dobojske županije, Josip Martić. Obojica su istaknula izazove predstojećih izbora te važnost snage i jedinstva.

️Naš predsjednik, dr. Dragan Čović, je čestitao obljetnicu svim okupljenima, a na poseban način utemeljiteljima, ističući Žepče kao bastion stožerne stranke u Hrvata. Pozvao je na jačanje međusobnih odnosa i zajedništva, naglašavajući da nitko neće raditi za nas ako to sami ne učinimo.

️Svečanosti su uz predsjednika Čovića nazočile i dopredsjednice HDZ-a BiH Darijana Filipović i Lidija Bradara, glavni tajnik HDZ-a BiH Goran Božić, član predsjedništva HDZ-a BiH Marinko Čavara, predsjednik Mladeži HDZ-a BiH Mate Lončar, kao i predsjednici općinskih i gradskih odbora Zeničko-dobojske županije, ali i brojni drugi.

 

Kneza Domagoja bb,
88 000 Mostar,
Bosna i Hercegovina
Telefon: +387 36 382 316;
Fax: +387 36 382 316;
E-mail: [email protected]
Copyright Mladež HDZ 2021.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram