10. sjednica Predsjedništva u Čitluku: Mladi će biti motor HDZ-a BiH u svim fazama predstojećih Općih izbora

Danas je u Čitluku održana 10. redovita sjednica Predsjedništva Mladeži HDZ-a BiH.

Predsjedništvo Mladeži je prije početka sjednice odalo počast svim poginulim i preminulim hrvatskim braniteljima polaganjem vijenca i paljenjem svijeća ispred Spomen Križa.

Prije radnog dijela sjednice, prisutne su pozdravili i zaželjeli dobrodošlicu predsjednik županijskog odbora Mladeži HDZ BiH Hercegovačko-neretvanske županije, Drago Pehar i predsjednik općinskog odbora Mladeži HDZ BiH Čitluk, Marko Pervan.

Dogovorene su pripreme za Programsku konvenciju koja se planira održati krajem kolovoza u Žepču. Na Programskoj konvenciji nakon 7 godina usvojit će se dugoročna Programska deklaracija Mladeži koja će svoj sadržaj politika prema mladima temeljiti na usvojenoj Strategiji razvoja HDZ BiH.

Razgovarano je o aktivnostima Mladeži u svezi priprema za Opće izbore u Bosni i Hercegovini koji će se održati u listopadu. Predsjednik Lončar naglasio je kako je predstojeće razdoblje ključno gdje svi trebamo dati maksimalni doprinos stranci u svakom segmentu priprema, a osobito u kampanji tijekom mjeseca rujna. Naš je zadatak biti ključno operativno tijelo i motor svih procesa koji slijede te biti potpora svim našim kandidatkinjama i kandidatima sa svih razina vlasti, osobito našoj kandidatkinji za hrvatskog člana Predsjedništva BiH, Borjani Krišto.

Kneza Domagoja bb,
88 000 Mostar,
Bosna i Hercegovina
Telefon: +387 36 382 316;
Fax: +387 36 382 316;
E-mail: [email protected]
Copyright Mladež HDZ 2021.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram