10. sjednica Predsjedništva: Mladež će biti nositelj kampanje za lokalne izbore i dati maksimalan doprinos pobjedi HDZ-a BiH diljem BiH

U subotu 6.srpnja  u Uskoplju je održana X. sjednica Predsjedništva Mladeži HDZ-a BiH, na kojoj su glavne teme bile nadolazeći lokalni izbori i uloga Mladeži u cjelokupnom izbornom procesu. Pred početak sjednice odana je počast hrvatskim braniteljima ispred spomen obilježja u Uskoplju.

Na  sjednici u ulozi domaćina dočekali su nas Dražen Matišić, predsjednik OO HDZ BiH Uskoplje i predsjedatelj Sabora Županije Središnja Bosna, Franjo Jurleta, predsjednik Općinskog odbora Mladeži Uskoplje te Marin Novaković, naš kolega i član Predsjedništva Mladeži u prošlom mandatu kao i kandidat HDZ-a i Hrvatskog narodnog sabora BiH za načelnika Uskoplja.

Posebna pažnja na sjednici Predsjedništva posvećena je pripremi mladih kandidata za izborne kampanje, kao i njihovoj edukaciji i osposobljavanju za preuzimanje odgovornih pozicija u lokalnoj vlasti.

Sjednicom u Uskoplju želimo poslati jasnu poruku iz sredine gdje je HDZ BiH isturio među najmlađim kandidatima za čelnu poziciju jedne općine/grada. Predsjednik Lončar istaknuo je da mladi članovi stranke trebaju preuzeti aktivnu ulogu u promociji stranačkih vrijednosti i programa te da svojim angažmanom mogu značajno doprinijeti pobjedi na lokalnim izborima.

Također, dogovorene su i aktivnosti predsjedništva Mladeži u budućem razdoblju te okupljanje kandidata Mladeži na predstojećim izborima krajem mjeseca kolovoza.

 

Kneza Domagoja bb,
88 000 Mostar,
Bosna i Hercegovina
Telefon: +387 36 382 316;
Fax: +387 36 382 316;
E-mail: [email protected]
Copyright Mladež HDZ 2021.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram